Melt-building problem

Basile Starynkevitch basile@starynkevitch.net
Tue May 25 15:32:00 GMT 2010


On Tue, 2010-05-25 at 17:09 +0200, Wolfgang wrote:
> -------- Original-Nachricht --------
> > Datum: Tue, 25 May 2010 16:20:14 +0200
> > Von: Basile Starynkevitch <basile@starynkevitch.net>
> > An: Wolfgang <wolfgang8081@gmx.de>
> > CC: gcc@gcc.gnu.org
> > Betreff: Re: Melt-building problem
> 
> > On Tue, 2010-05-25 at 12:03 +0200, Wolfgang wrote:
> > > Hello,
> > > 
> > > I tried to compile the gcc-melt branch from svn, 
> > 
> > A big thanks for testing GCC MELT! What svn revision of the MELT branch
> > are you testing? Did you configure gcc-melt with --enable-bootstrap?
> > 
> > Can you reproduce the bug inside a clean build tree? (I mean, removing
> > all your build tree, and start again the configure & the build)
> yes, it is reproduceable...i cleaned all and tried to build that new....
> 
> > 
> > > but i get the following error:
> > > 
> > > ....
> > > make warmelt1
> > > make[4]: Entering directory `/home/wolfgang/gcc-melt/objects/gcc'
> > > date +"/* empty-file-for-melt.c %c */" > empty-file-for-melt.c-tmp
> > > /bin/bash ../../melt-branch/gcc/../move-if-change
> > empty-file-for-melt.c-tmp empty-file-for-melt.c
> > > make -f ../../melt-branch/gcc/melt-module.mk 
> > VPATH=../../melt-branch/gcc:. meltmodule \
> > > 	      GCCMELT_CFLAGS="-g -O2 -fomit-frame-pointer -g -g -O2
> > -fomit-frame-pointer -gtoggle -DIN_GCC -DHAVE_CONFIG_H -I melt-private-build-include
> > -I." \
> > > 	     
> > GCCMELT_MODULE_SOURCE=../../melt-branch/gcc/melt/generated/warmelt-first.0.c GCCMELT_MODULE_BINARY=warmelt-first.0.so
> > > make[5]: Entering directory `/home/wolfgang/gcc-melt/objects/gcc'
> > > gcc -g -O2 -fomit-frame-pointer -g -g -O2 -fomit-frame-pointer -gtoggle
> > -DIN_GCC -DHAVE_CONFIG_H -I melt-private-build-include -I. -fPIC -c -o
> > warmelt-first.0.pic.o ../../melt-branch/gcc/melt/generated//warmelt-first.0.c
> > > cc1: error: unrecognised debug output level "toggle"
> > 
> > Which gcc is this one? (What does gcc -v tells you?).
> At the moment, i have the gcc 4.4 installed:
> wolfgang@Debian:~/gcc-melt/objects$ gcc -v
> Using built-in specs.
> Target: i486-linux-gnu
> Configured with: ../src/configure -v --with-pkgversion='Debian 4.4.4-1' --with-bugurl=file:///usr/share/doc/gcc-4.4/README.Bugs --enable-languages=c,c++,fortran,objc,obj-c++ --prefix=/usr --enable-shared --enable-multiarch --enable-linker-build-id --with-system-zlib --libexecdir=/usr/lib --without-included-gettext --enable-threads=posix --with-gxx-include-dir=/usr/include/c++/4.4 --program-suffix=-4.4 --enable-nls --enable-clocale=gnu --enable-libstdcxx-debug --enable-objc-gc --enable-targets=all --with-arch-32=i486 --with-tune=generic --enable-checking=release --build=i486-linux-gnu --host=i486-linux-gnu --target=i486-linux-gnu
> Thread model: posix
> gcc version 4.4.4 (Debian 4.4.4-1)
> 
> The Melt-Branch was configuired with:
> ../melt-branch/configure --enable-languages=c,c++ --enable-shared --enable-threads=posix --enable-nls --enable-objc-gc --enable-mpfr --prefix=/usr/lib/test2 --enable-plugin --enable-lto --with-ppl --enable-bootstrap
> 
> I now tried to compile it with the new gcc-4.5


I am trying right now to build it from scratch, using my
Ubuntu/Lucid/amd64 default compiler (a 4.4.3).

Maybe --disable-bootstrap at the configure might help to.

Cheers.

-- 
Basile STARYNKEVITCH         http://starynkevitch.net/Basile/
email: basile<at>starynkevitch<dot>net mobile: +33 6 8501 2359
8, rue de la Faiencerie, 92340 Bourg La Reine, France
*** opinions {are only mines, sont seulement les miennes} ***




More information about the Gcc mailing list