Welkom

Belservice.nl info@belservice.com
Wed Dec 1 16:13:00 GMT 2004


Door het overnemen van een aantal websites is uw e-mail adres in ons bestand terecht gekomen. Wettelijk dienen wij aan u te vragen of onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen klik dan op de volgende link of kopieer het naar uw browser en klik op enter. U wordt meteen uit ons bestand uitgeschreven. http://www.belservice.com/mail/unsubscribe.php?email=gcc@gnu.org

Belservice.nl is een nieuw telecom / gsm concept gericht op service en lage prijzen. Onze nieuwsbrief gaat over telecom gsm producten diensten en allerlei telecom toepassingen die voor u interessant zijn. Zo heeft u bij belservice.nl live support voor uw aankopen. Heeft u een vraag dan hoeft u niet lang te wachten of te bellen naar een duur 0900 nummer. Bij ons kunt u meteen op de chat knop drukken en een vraag stellen aan één van onze support medewerkers. Zij zullen u dan bijstaan bij het maken van een voor u geschikte keuze. Telecom en gsm diensten kunnen ingewikkeld ervaren worden, bij belservice.nl steunen wij u net alsof u in de winkel zou staan, met als voordeel dat u nu geniet van zeer lage prijzen en aanbiedingen. Daarnaast kunnen webmaster ook meedoen met een affiliate programma.

Let op dit bericht is geen spam. Door het overnemen van enkele websites zijn wij genoodzaakt onze mailing lijst op te schonen. Wij bieden u een link waarop u meteen kunt klikken om u uit te schrijven uit ons bestand. Wilt u onze nieuwsbrief blijven ontvangen dan hoeft u niks te doen en kunt u dit e-mail bericht verwijderen. Vanaf januari 2005 ontvangt u dan alle telecom / gsm aanbiedingen in uw elektronische postbus. Klik op de volgende link om u af te melden voor onze nieuwsbrief: http://www.belservice.com/mail/unsubscribe.php?email=gcc@gnu.org of kopieer het adres naar uw browser en klik op enter.

Binnenkort kunt het overname bericht lezen op onze website onder press release.


Met vriendelijke groeten.

Belservice.nl

www.belservice.nl
Nachtegaalstraat 24c
3082NN Rotterdam
Tel: +316-44906750
Fax: +3184-7190217
E-mail: info@belservice.comMore information about the Gcc mailing list